Valikko

Akryylilattia

Laadukkaat akryylilattiat suurkeittiöihin ja tuotantotiloihin


Lue lisää

Akryylilattia kestää lämpötilanvaihtelut

Hyvin hoidettu akryylilattia pitää pintansa vuodesta toiseen vaikeissakin olosuhteissa. Erikoislattiat toimittaa akryylilattiat, jotka kestävät esimerkiksi suurkeittiöiden kovaa rasitusta. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua – otamme vastuun lattiaprojekteista avaimet käteen -periaatteella.

Toimintamallimme akryylilattioiden asentamisessa

Erikoislattiat tekee asiakkaamme kohteeseen akryylilattian alusta loppuun projektivastuullisena urakoitsijana. Teemme kaiken suunnittelusta pinnoitukseen ja jälkiemme siivoukseen. Kun olemme valmiita, käytössäsi on ammattimaisesti asennettu akryylilattia.

Näin toimimme:


1. Tutustumme kohteeseen

Tarjouspyyntösi jälkeen otamme asiakkaaseemme nopeasti yhteyttä ja tarvittaessa tulemme tutustumaan yrityksesi tiloihin.

2. Tarjous ja urakkasuunnitelma

Jo tarjousvaiheessa saat meiltä huolellisesti laaditun urakkasuunnitelman, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kohteeseen sopivasta lattiapinnoitteesta urakan aikataulusta hintaan.

3. Tilaajavastuu ja dokumentointi

Toimitamme yrityksellesi ajantasaiset tilaajavastuukriteerien dokumentit ja kaikki muut tiedot, kuten akryylilattian tuoteselosteen ja huolto-ohjeen.

4. Urakointi

Me toimimme sinun tiloissa sinun säännöillä – henkilöstömme huolehtii koko urakan ajan siitä, että asiat tehdään ennakkoon sovitulla tavalla.

5. Loppusiivous

Akryylilattian pinnoitusurakka sisältää kaiken pohjatyöstä loppusiivoukseen – jätämme jälkeemme vain uudella lattiapinnoituksella varustetut käyttövalmiit akryylilattiat.

6. Vuosihuolto

Kokonaisvastuuseemme kuuluu myös akryylilattian vuosihuoltosuunnittelu ja mahdollisten reklamaatioiden hoitaminen ripeästi ja kunnialla.Akryylilattia soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suurkeittiöihin ja elintarvikkeiden tuotantotiloihin. Akryylilattian etuihin kuuluu myös nopea kovettuminen – sen ansiosta se voidaan ottaa käyttöön jopa samana päivänä.

Erikoislattioilta saat kokonaisvaltaista palvelua. Otamme vastuun lattiaprojekteista avaimet käteen -periaatteella.

Akryylilattia meiltä
saumattomasti ja nopeasti


Akryylilattia soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suurkeittiöihin ja elintarvikkeiden tuotantotiloihin. Akryylilattian etuihin kuuluu myös nopea kovettuminen – sen ansiosta se voidaan ottaa käyttöön jopa samana päivänä. Toteutus voidaan sopeuttaa tilan käyttötarpeiden mukaan.

Esimerkiksi suurkeittiöihin akryylilattia on verraton vaihtoehto, koska se kestää kovia jopa 80-asteista vesirasitusta. Akryylilattia on pinnoitteena saumaton. Se on turvallinen ja pitkäikäinen vaihtoehto, kun lattialta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.
Myös Erikoislattiat pyrkii toiminnassaan saumattomuuteen – käymme kaikki akryylilattian asennusvaiheet läpi huolellisesti, ja kun olemme valmiita, jäljelle jää käyttövalmis ammattimaisesti asennettu akryylilattia.


Akryylilattian ominaisuudet

Ominaisuudet

Kestää lämpötilanvaihtelua ja pakkasta, kuumia vesiä 80 asteeseen asti, käyttövalmis jopa päivässä, helppo puhdistaa, voidaan tehdä sileänä tai turvakarhentaa.

Vahvuus:
Yleensä 4 mm

Tuote-esimerkit

  • Tikkurila AC 102, Tikkurila AC 501, Tikkurila AC 509, Tikkurila AC 601, Tikkurila AC 609
  • Nanten Matacryl, Nanten 20N M1, Nanten System TR, Nanten System 20N-M1
  • Mastercryl MMA, Mastercryl MS-N

Akryylilattian tyypilliset käyttökohteet

  • Suurkeittiöt
  • Elintarvikkeiden tuotantotilat
  • Myymälät
  • Lastauslaiturit ja varastot
  • Suurten lämpötilavaihtelujen alaiset kohteet
  • Parvekkeet


AsiakkaitammeTehdäänkö yrityksesi lattia kerralla kunnolla?


Jos haluat kuulla meistä lisää tai haluat tarjouksen yrityksesi tuotantotilojen lattiapinnoituksesta, ota yhteyttä! Soita, lähetä sähköpostiviesti tai täytä alla oleva lomake.


Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Viesti*

Syötä tarkiste (2341555)*