Valikko

Epoksilattia

Epoksipinnoitteet teollisuuskäyttöön


Lue lisää

Epoksilattia kestää kovaa kulutusta teollisuudessa

Epoksilattia kestää kovaa kulutusta. Se on varma valinta uusien ja aiemmin käsiteltyjen betonisten teollisuuslattioiden käsittelyyn. Epoksipinnoite sopii esimerkiksi teollisuustilojen, varastotilojen, korjaamoiden, prosessitilojen ja paperikonehallien lattiaksi.

Kun valitset Erikoislattiat, me otamme vastuun koko urakasta – pohjatöistä loppusiivoukseen.

Näin teemme epoksilattiat kestävästi ja toimitusvarmasti

Erikoislattiat tekee epoksilattiat kokonaisvastuuprojektina. Se tarkoittaa sitä, että me teemme asiakkaamme kohteeseen epoksilattian alusta loppuun projektivastuullisen urakoitsijan roolissa – urakan suunnittelusta valmiin lattian luovutukseen saakka.

Näin toimimme:


1. Tutustumme kohteeseen

Tarjouspyyntösi jälkeen tulemme nopeasti tutustumaan yrityksesi tiloihin.

2. Tarjous ja urakkasuunnitelma

Tarjouksemme mukana saat huolellisen urakkasuunnitelman sisältäen kohteeseen sopivan lattiapinnoitteen, urakan aikataulun ja hinnan.

3. Tilaajavastuu ja dokumentointi

Toimitamme sinulle muun muassa ajantasaiset tilaajavastuukriteerien dokumentit, käytettävän pinnoitteen tuoteselosteen, lattian huolto-ohjeen ja valmistautumisohjeet urakkaan.

4. Pinnoitusurakointi

Teemme lattioiden pohjatyöt ja varsinaisen pinnoitustyön. Henkilöstömme toimii tiloissasi koko urakan ajan kanssasi ennakkoon sovitulla tavalla.

5. Loppusiivous

Kun pinnoitusurakka on valmis, jätämme jälkeemme vain käyttövalmiit tuotantotilat ja siivoamme jätteet sopimuksen mukaisesti.

6. Huollot ja reklamaatiot

Kokonaisvastuuseemme kuuluu myös lattiapinnoitteiden vuosihuoltosuunnittelu ja mahdollisten reklamaatioiden hoitaminen ripeästi ja kunnialla.Valitse epoksilattia, kun tarvitset hyvää mekaanisen kulutuksen kestävyyttä, kemiallista kestävyyttä ja helppoa puhdistettavuutta.

Teemme epoksilattiat kokonaisprojektina urakan suunnittelusta valmiin lattian luovutukseen saakka.

Epoksilattia on kestävä
ja helppo puhdistaa


Tehtaan lattiatasolla tehdään se kova käytännön työ, jonka ansiosta teollisuusyritykset menestyvät. Teollisuudessa lattian pitää olla käytännöllinen ja tarkoitukseensa sopiva.

Epoksilattia on teollisuuskäyttöön sopiva lattiapinnoite, koska se kestää kovaa kulutusta, sen käyttöikä on pitkä ja lattia on myös helppo huoltaa ja puhdistaa.
Vaaleanharmaaksi sävytetty epoksilattia on myös siistin näköinen ja antaa tiloihin valoisuutta.

Erilaisia epoksipinnoitteita ovat:

  • itsesiliävä epoksimassa
  • epoksihiertomassa
  • epoksimaalattu lattia
  • esd-epoksilattia
  • antistaattinen epoksilattia


Valitse epoksipinnoite käyttökohteen mukaan

Itsesiliävä epoksimassa

Itsesiliävä epoksimassa soveltuu uusille ja aiemmin käsitellyille betonilattioille. Suositellaan teollisuustiloihin, joissa vaaditaan erittäin suurta mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kestävyyttä. Tarvittaessa pinta voidaan myös helposti turvakarhentaa. Muodostaa kauniin saumattoman pinnan, joka on kestävä, helppohoitoinen ja taloudellinen. Lattia voidaan sävyttää useaan eri sävyyn.

Käyttökohteita:
teollisuustilat, varastotilat, prosessitilat, paperikonehallit, trukkikäytävät

Ominaisuudet:
erittäin hyvä kulutuksenkestävyys, suuri kemiallinen kestävyys, helppo puhdistaa

Vahvuus:
Yleensä 2-4 mm

Tuotemerkkejä
Tikkurila Temafloor 3000, Temafloor 500M, Temafloor 5000M, Nanten SL Bio, Nanten SL Bio Low VOC, Nanten SL Bio Ar, Nanten SL W, MasterTop BC 372, MasterTop BC 389, MasterTop 1912, MasterTop 1273, MasterTop 1289, MasterTop 1700, MasterTop 1720, MasterTop 1728, MasterTop 1730, Viasol EP-C3005, Viasol Perm, Viasol Protective, Viasol Universal, Viasol Universal HBVT

Epoksihiertomassa

Epoksihiertomassaa käytetään sekä uusille että vanhoille betonilattioille, jotka ovat alttiina suurelle mekaaniselle rasitukselle ja pistekuormitukselle. Tarvittaessa pinta voidaan myös helposti turvakarhentaa. Pinnoitteen väri muodostuu käytettävästä värihiekasta, joka antaa lattioille myös esteettisesti miellyttävän ulkonäön.

Käyttökohteita:
teollisuustilat, korjaamot, myymälät, varastot, konepajat

Ominaisuudet:
Kestää suurta mekaanista rasitusta, kestää kemiallista rasitusta, kestää suuria pistekuormia

Vahvuus:
Yleensä 3-4 mm

Tuotemerkkejä
Tikkurila Temafloor 4000, Nanten HM Bio, Nanten HM Bio Low VOC, Nanten HM Bio AR, Nanten HM W, MasterTop 1740, Viasol Compact, Viasol Design QCV, Viasol Perm SR

Epoksimaalattu lattia

Soveltuu hyvin kevyemmin rasitetuille tiloille tai alueille.

Käyttökohteita:
teollisuustilat joissa kevyt rasitus, varastotilat

Ominaisuudet:
kevyen kulutuksen kestävyys, hyvä kemiallinen kestävyys, helppo puhdistaa

Vahvuus:
Yleensä 0,2-0,3 mm

Tuotemerkkejä
Tikkurila Temafloor P300, Tikkurila Temafloor 150, Tikkurila Fontefloor EP 100, Nanten SL T

AsiakkaitammeTehdäänkö yrityksesi lattia kerralla kunnolla?


Jos haluat kuulla meistä lisää tai haluat tarjouksen yrityksesi tuotantotilojen lattiapinnoituksesta, ota yhteyttä! Soita, lähetä sähköpostiviesti tai täytä alla oleva lomake.


Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Viesti*

Syötä tarkiste (9310618)*