Valikko

Polyuretaanilattia

Laadukkaat polyuretaani- ja polyuretaanielastomeerilattiat tuotantotiloihin tai teknisiin tiloihin


Lue lisää

Polyuretaanilattia on elastinen ja joustava

Polyuretaanilattia on paras valinta, kun lattialta vaaditaan joustavuutta ja elastisuutta. Polyuretaani sopeutuu käyttöominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti esimerkiksi iv-konehuoneisiin tai kohteisiin, joissa on pehmeä betoni tai asfaltti pohjana. Polyuretaanipinnoite on myös pehmeä jalalle joten se soveltuu hyvin myös kouluihin ja päiväkoteihin.

Näin Erikoislattiat toimittaa korkeatasoiset polyuretaanilattiat

Erikoislattiat tekee asiakkaamme kohteeseen polyuretaanilattian alusta loppuun projektivastuullisen urakoitsijan roolissa. Teemme kaiken urakan suunnittelusta valmiin lattian luovutukseen saakka.

Näin toimimme:


1. Tutustumme kohteeseen

Tarjouspyyntösi jälkeen otamme asiakkaaseemme nopeasti yhteyttä ja tulemme tutustumaan yrityksesi tiloihin.

2. Tarjous ja urakkasuunnitelma

Jo tarjousvaiheessa saat meiltä huolellisesti laaditun urakkasuunnitelman, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kohteeseen sopivasta lattiapinnoitteesta urakan aikataulusta hintaan.

3. Tilaajavastuu ja dokumentointi

Toimitamme yrityksellesi ajantasaiset tilaajavastuukriteerien dokumentit ja kaikki muut tiedot, kuten polyuretaanilattian tuoteselosteen ja huolto-ohjeen.

4. Urakointi

Me toimimme sinun tiloissa sinun säännöillä – henkilöstömme huolehtii koko urakan ajan siitä, että asiat tehdään ennakkoon sovitulla tavalla.

5. Loppusiivous

Polyuretaanilattian pinnoitusurakka sisältää kaiken pohjatyöstä loppusiivoukseen – jätämme jälkeemme vain uudella lattiapinnoituksella varustetut käyttövalmiit polyuretaanilattiat.

6. Vuosihuolto

Kokonaisvastuuseemme kuuluu myös polyuretaanilattian vuosihuoltosuunnittelu ja mahdollisten reklamaatioiden hoitaminen ripeästi ja kunnialla.Polyuretaanilattia soveltuu käyttöominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti esimerkiksi teollisuus- ja tuotantotiloihin.

Polyuretaanilattia on erittäin helposti puhdistettava ja sitä käytetään sen takia tyypillisesti tiloissa, joissa vaaditaan siisteyttä.

Polyuretaanilattia
– joustaa tarvittaessa


Polyuretaanilattia on oikea valinta, jos lattialta vaaditaan elastisuutta ja halkeamien silloittavuutta. Polyuretaani soveltuu esimerkiksi pehmeiden ja huokoisten asfalttipintojen pinnoitukseen. Se on myös paras vaihtoehto, jos lattiapinnoite asennetaan vanhan betonin päälle, joka on pehmeä tai huonolaatuinen. Polyuretaanipinnoite on myös pehmeä jalalle joten se soveltuu hyvin myös kouluihin ja päiväkoteihin.

Polyuretaanilattia on saumaton ja helposti puhdistettava ja käytetään sen takia tyypillisesti tiloissa, joissa vaaditaan siisteyttä.

Joustava polyuretaanilattia on oiva vaihtoehto esimerkiksi ilmastointihuoneisiin. Materiaali on vesitiivis ja toimii vahingon sattuessa kuin allas, joten vesi ei pääse rakenteisiin.
Polyuretaanielastomeeri on muuten samanlainen kuin polyuretaani, mutta se on elastisempi ja pehmeämpi, ja sen murtovenymä % on suurempi.

Erikoislattiat tekee polyuretaanilattiapinnoitukset kokonaisvastuuprojektina. Teemme asiakkaamme kohteeseen lattiapinnoituksen alusta loppuun projektivastuullisen urakoitsijan roolissa – urakan suunnittelusta valmiin lattian luovutukseen saakka.

Polyuretaanilattia:
 • Elastinen ja iskunkestävä
 • Hyvä halkeamien silloituskyky
 • Hyvä kulutuskestävyys
 • Helppo puhdistaa


Polyuretaanilattian ominaisuudet

Käyttökohteet

 • Ilmastointihuoneet
 • Teollisuustilat
 • Korjauspajat
 • Myymälät
 • Lastauslaiturit ja varastot

Ominaisuudet

Elastinen ja hyvä iskujen kesto, halkeamia silloittava, vesitiivis, helposti puhdistettava

Vahvuus:
 • Yleensä 2 mm

Tuote-esimerkit

 • Tikkurila Temafloor PU, Tikkurila Temafloor PU Flex, Tikkurila Temafloor PU Colour, Tikkurila Temafloor PU Flex Colour, Tikkurila Cozy Floor
 • Nanten PU Bio, Nanten PU Flex Bio, Nanten Decofloor Comfort, Nanten Decofloor Comfort Plus
 • Sika Comfortfloor, Sikafloor 3310, Sikafloor 330, Sikafloor 3000, Sika Marble FX
 • Master Chemical, Viasol Elastic Comfort, Viasol Elastic Sky Soft, Viasol PU-C525 , Viasol PU-C501, Viasol PU-C500 Sky
 • Master Builder, Mastertop 1913, Mastertop 1324, Mastertop 1325, Mastertop 1326, Mastertop 1327, Mastertop BC 375N, Mastertop BC 325N, Mastertop BC 361N


AsiakkaitammeTehdäänkö yrityksesi lattia kerralla kunnolla?


Jos haluat kuulla meistä lisää tai haluat tarjouksen yrityksesi tuotantotilojen lattiapinnoituksesta, ota yhteyttä! Soita, lähetä sähköpostiviesti tai täytä alla oleva lomake.


Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Viesti*

Syötä tarkiste (7131062)*