Valikko

Lattiapinnoitteet

Erikoislattioilta oikea lattiapinnoite
olosuhteiden ja vaatimusten mukaan


Lue lisää

Laadukkaat ja kestävät lattiapinnoitteet teollisuudelle

Erikoislattiat toimittaa lattiapinnoitteita, jotka kestävät kovaakin käyttöä. Ammattitaitoinen henkilökunta, laadukkaat materiaalit, ensiluokkainen kalusto ja alusta loppuun asti huolellisesti suunnitellut projektit ovat Erikoislattioiden valttikortit. Tältä sivulta löydät kootusti tietoa siitä, mitä eri lattiapinnoitteita käytämme pinnoitusurakoiden toteutuksessa.

Lattiapinnoitteet pidemmällä aikavälillä kokonaisedullisemmin

Teemme suoraselkäisesti ja ammattiylpeydellä kestäviä lattiapinnoituksia teollisuusyrityksille. Teollisuuden tuotantotiloissa lattian toimivuus on sujuvan tuotannon edellytys. Teollisuudessa tärkeintä on se, miten tehdään eikä vain se mitä tehdään. Me tunnemme asiakkaidemme toimialan vaatimukset ja toimintamallit ja siksi teemme asiakkaillemme lattiapinnoitukset pidemmällä aikavälillä kokonaisedullisemmin.

Epoksipinnoitteet


Epoksipinnoitteet soveltuvat uusien ja aiemmin käsiteltyjen betonisten teollisuuslattioiden pinnoittamiseen. Käytämme urakoissamme kohteen vaatimusten ja käyttöolosuhteiden mukaan itsesiliävää epoksimassaa, epoksihiertomassaa, tai kevyemmin rasitetuille alueille epoksimaalausta.

Epoksilattiat-sivulta löydät lisätietoa siitä, kuinka urakoimme epoksilattiat eri teollisuuskohteisiin.

Katso epoksilattiaAkryylipinnoitteet


Akryylipinnoite soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suurkeittiöihin ja elintarvikkeiden tuotantotiloihin. Akryylipinnoitteen etuihin kuuluu myös nopea kovettuminen – sen ansiosta se voidaan ottaa käyttöön jopa samana päivänä.

Akryylilattiat-sivulta löydät lisätietoa siitä, kuinka urakoimme akryylilattiat eri teollisuuskohteisiin.

Katso akryylilattiatPolyuretaanipinnoitteet


Joustava polyuretaanipinnoite sopii käyttöominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti esimerkiksi iv-konehuoneisiin tai kohteisiin, joissa on pehmeä betoni tai asfaltti pohjana. Polyuretaanipinnoite on myös pehmeä jalalle, joten se soveltuu hyvin myös kouluihin ja päiväkoteihin.

Polyuretaanilattiat-sivulta löydät lisätietoa siitä, kuinka urakoimme polyuretaanilattiat eri teollisuuskohteisiin.

Katso polyuretaanilattiatESD-lattiapinnoitteet


ESD-lattiapinnoite soveltuu keskisuuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaisten betonilattioiden pinnoitukseen teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa, kun lattiapinnoitteelta vaaditaan sähkönjohtavuutta.

ESD-lattiat-sivulta löydät lisätietoa siitä, kuinka urakoimme ESD-lattiat eri teollisuuskohteisiin.

Katso ESD-lattiat


AsiakkaitammeTehdäänkö yrityksesi lattia kerralla kunnolla?


Jos haluat kuulla meistä lisää tai haluat tarjouksen yrityksesi tuotantotilojen lattiapinnoituksesta, ota yhteyttä! Soita, lähetä sähköpostiviesti tai täytä alla oleva lomake.


Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Viesti*

Syötä tarkiste (4540879)*