Valikko

Lattiapinnoitukset suoraselkäisesti ja ammattiylpeydellä

Erikoislattiat pinnoittaa teollisuuden tuotantotilojen lattiat projektista vastuullisena. Teemme kerralla kunnolla. Jätämme jälkeemme vain käyttövalmiit tuotantotilat uudella kestävällä lattialla.


Lue lisää

Toimintamallimme - pinnoitukset teollisuuden ehdoilla

Erikoislattioiden projektivastuullinen toimintamalli on suunniteltu teollisuuden tarpeisiin. Se takaa pitävät aikataulut, sujuvat pinnoitusurakat, riittävät resurssit ja kestävän lopputuloksen. Siksi tutut asiakkaamme palaavat vuosi vuodelta kutsumaan meitä yhä uusiin projekteihin ja samalla syntyy strategisia kumppanuuksia.

Tarjouksesta valmiiseen lattiaan


Erikoislattioiden toimintamalli tarkoittaa sitä, että teemme asiakkaamme kohteeseen lattiapinnoituksen alusta loppuun projektivastuullisen urakoitsijan roolissa – urakan suunnittelusta valmiin lattian luovutukseen saakka.

Tarjousvaihe:


Urakkasuunnitelma

Selkeä työsuunnitelma, sisältäen pinnoituksen aikataulun, yhteyshenkilöt, viestintävastuut, asiakkaan valmisteluvastuu, urakan valmistusvaiheet, käytettävät tuotteet, takuutiedot ja laskutusehdot

Lattiapinnoitusehdotus

Teemme ehdotuksen kohteeseen sopivasta lattiapinnoituksesta perusteluineen

Urakkahinta

Osaamme tarjousvaiheessa kertoa urakan hinta-arvion tai kokonaishinnanKun tarjous on hyväksytty:


Dokumentit

Toimitamme sinulle: ajantasaiset tilaajavastuukriteerien dokumentit, käytettävän pinnoitteen tuoteselosteen, valmiin lattian huolto-ohjeen, tiloihisi tulostettavat pinnoitusprojektin varoitusmerkinnät, henkilöstöllesi mahdolliset varautumisohjeet käytetystä pinnoitteesta riippuen.

Sinun säännöilläsi

Urakan alkaessa ohjeistamme henkilöstömme toimimaan asiakkaan tiloissa asiakkaan säännöillä. Käymme läpi työnjohdon, työturvallisuuden, asiakkaan tilojen käytön, käyttäytymissäännöt, hygieniavaatimukset, ympäristösäädökset ja jätteiden lajittelun. Henkilöstömme huolehtii koko urakan ajan siitä, että työvälineemme ovat tiloissasi hyvässä järjestyksessä.

Pinnoitusurakka

Pinnoitusurakka sisältää yleensä lattioiden pohjatyöt: jyrsimisen, hiomisen, pinnoitusvahvistukset ja tarvittaessa kaatokorjaukset. Sen jälkeen on vuorossa varsinainen pinnoitustyö, eli kohteeseen valitun pinnoitteen asennus ja mahdolliset lisäkäsittelyt kuten esimerkiksi karhennus.

Valmiit tuotantotilat

Kun lattiapinnoitus on valmis, jätämme jälkeemme vain uudella lattiapinnoituksella varustetut käyttövalmiit tuotantotilat. Työstä aiheutuneet jätteet siivoamme tilaajan osoittamaan paikkaan ja vastaamme jätteiden lajittelusta tilaajan ympäristösäädösten mukaisesti. Sovittaessa myös me voimme vastata jätteiden asianmukaisesta hävittämisestä. Urakan jälkeen hyväksytämme valmiin työn sinulla.

Vuosihuoltosuunnittelu

Kokonaisvastuuseemme kuuluu myös tarvittaessa lattiapinnoitteiden vuosihuoltosuunnittelu ja mahdollisten reklamaatioiden hoitaminen ripeästi ja kunnialla.


Oikein tehty lattia on kustannussäästö


Koska me tunnemme asiakkaamme toimialan, toimitilat ja toimintamallit, teemme asiakkaillemme lattiapinnoitukset pidemmällä aikavälillä kokonaisedullisemmin.

Teollisuuden tuotantotiloissa lattian toimivuus on sujuvan tuotannon edellytys. Teollisuudessa lattiapinnoituksen lopullinen kustannus ei synny pinnoitustyöstä ja käytetyn pinnoitusmateriaalin määrästä.

Todelliset kustannukset syntyvät siitä, jos pinnoitustyö tehdään väärin tai väärään aikaan. Jos pinnoitusurakan aikataulut pettävät.
Jos tuotannossa syntyy viivästyksiä. Jos lattian laatu ei täytä laatuvaatimuksia. Jos pinnoitus ei kestä sovittua aikaa. Teollisuudessa tärkeintä on se, miten tehdään eikä vain se mitä tehdään.

Lattiapinnoitusten tekijänä oma toimintamallimme on suunniteltu teollisuuden toimintamallien mukaisesti ja sen ehdoilla. Sen ansiosta Erikoislattioiden oikein tehty lattia on yrityksellesi kustannussäästö.


Erikoislattioiden toimintamalli takaa:

  • Pitävät aikataulut
  • Sujuvat pinnoitusurakat
  • Riittävät resurssit
  • Kestävä lopputulos

AsiakkaitammeTehdäänkö yrityksesi lattia kerralla kunnolla?


Jos haluat kuulla meistä lisää tai haluat tarjouksen yrityksesi tuotantotilojen lattiapinnoituksesta, ota yhteyttä! Soita, lähetä sähköpostiviesti tai täytä alla oleva lomake.


Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Viesti*

Syötä tarkiste (2580140)*